Fotbalul american si-a stabilit cele doua finaliste din Super Bowl

0
Posted January 23, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

patriorEdiția cu numărul 51 a marii finale NFL se va disputa în Houston între New England Patriots și Atlanta Falcons și va fi pe Dolce Sport 1, pe 6 februarie.
Nu a fost loc de surprize în finalele de conferințe din NFL. Prima care a obținut biletele pentru SuperBowl a fost Atlanta Falcons. Șoimii nu au avut emoții în fața lui Green Bay Packers, iar la pauză scorul era deja 24 la 0.

Chiar dacă Green Bay a redus din diferență în sfertul trei, a fost prea târziu. Falcons a terminat meciul cu șase touchdownuri, față de cele trei ale lui Packers, iar tabela a arătat la final 44-21 pentru echipa din Altanta.

În cealaltă finală de conferință, New England a scris istorie în direct la Dolce Sport. Patriots a învins-o cu 36-17 pe Pittsburgh Steelers și s-a calificat pentru a noua oară în SuperBowl, record absolut al competiției.Tom Brady are și el șansa de a intra în istorie. Jucătorul de 39 de ani va bifa al 7-lea SuperBowl din carieră și, dacă se va impune, va deveni cel mai titrat quarterback din istorie. Are deja patru trofee în palmares.

Cea de-a 51-a ediție a SuperBowlului american se va disputa pe 6 februarie la Houston și va fi în direct la Dolce Sport.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)