Oradeanca Simona Kadas, locul secund la concursul din Pattaya

0
Posted January 8, 2017 by Lucian Popa in Atletism
Ciao restaurant - pizzerie

simonaOradeaca Simona Kadas a obtinut locul 2 la traditionalul concurs de alergare ” INSPIRE RUN RIDE” sub patronajul Maestatii Sale Printesa din Thailanda in localitatea Pattaya.

Cu o participare numeroasa, peste 10.000 de participanti,pe o ploaie torentiala si un traseu dificil, oradeanca noastra a reusit sa se claseze pe podium. Rezultatul ei este cu atat mai merituoasa, avand in vedere ca s-a alergat la o ora foarte matinala, cand altii inca dorm si anume 05:00. Ea avut deosebita placere ca a putut alerga cot la cot insusi cu Printesa si Bodygarzii ei care a participat si ea direct in cursa. Acest rezultat valoros vine dupa o lunga pauza in care Simona a fost implicata in alegeri.

” Ma bucur pentru acest rezultat foarte bun, am inceput acest an cu dreptul. A fost o cursa speciala, ploaie,vant,un traseu iesit din comun.Deosebita placere de a alerga impreuna cu M.S. Printesa.M-a impresionat foarte mult numarul mare de participanti la o ora neobisnuita, la noi din pacate daca ploua nu vine nimeni la un concurs de alergare.” a declarat Simona. De mentionat ca ea a fost insotita de sotul si antrenorul ei Karol Kadas.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)