Se anunta un meci pe cinste. Doar ca cei doi sa ajunga la o intelegere

0
Posted January 22, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

mannyBoxerul filipinez Manny Pacquiao, campionul mondial la categoria welter, versiunea WBO, și-a exprimat dorința de a-l înfrunta pe starul artelor marțiale mixte (MMA), irlandezul Conor McGregor, a anunțat duminică un purtător de cuvânt al pugilistului.
“Dacă McGregor acceptă să boxeze, de ce nu? Însă nu MMA, pentru că acest sport este foarte diferit de box”, a declarat reprezentantul lui Pacquiao.

“Meciul se poate desfășura la categoria welter. Greutatea mea normală, atunci când nu mă antrenez, este între 64 și 65 kg (apropiată de limitele categoriei welter,—63,5 kg)”, a asigurat campionul filipinez, citat de purtătorul său de cuvânt.

Manny Pacquiao (foto cu centura), în vârstă de 38 ani, devenit senator în țara sa, a încercat, la fel ca și McGregor, să-l convingă pe fostul boxer american Floyd Mayweather să renunțe la retragere și să urce din nou în ring.

Filipinezul speră în continuare că va putea avea ocazia să-și ia revanșa în fața lui Mayweather, după înfrângerea la puncte suferită în fața americanului, în așa-numitul “meci al secolului”, disputat în mai 2015.
Irlandezul Conor McGregor, primul luptător care deține două titluri UFC (campionatul MMA) la două categorii diferite de greutate, a lăsat la rândul său să se înțeleagă că i-ar face plăcere să-l înfrunte pe Mayweather, boxer rămas neînvins după 49 de meciuri disputate ca profesionist.

Dana White, președintele UFC, s-a declarat dispus să le plătească celor doi câte 25 milioane dolari plus o parte din drepturile de difuzare, pentru o luptă, însă oferta a fost respinsă de Mayweather, care a anunțat că nu va urca din nou în ring pentru mai puțin de 100 milioane dolari.

Manny Pacquiao, ales senator 2016, și-a continuat însă cariera de pugilist, iar în luna noiembrie a anului trecut și-a recuperat centura de campion WBO la categoria welter pentru a treia oară, grație victoriei în fața deținătorului titlului, Jessie Vargas.

Conform AFP, filipinezul poartă în prezent negocieri cu promotorul său american pentru o posibilă luptă împotriva australianului Jeff Horn, care ar urma să se desfășoare în acest an.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)