Simona Halep, debut in forta la Shenzen!!!

0
Posted January 2, 2017 by Lucian Popa in Tenis

simona-halep-shenSimona Halep a debutat luni dimineata in noul an la turneul WTA de la Shenzen pe care l-a castigat in urma cu doi ani. Numărul patru mondial, a început anul 2017 în forță, cu un meci dificil, contra sârboaicei Jelena Jankovic, în runda inaugurală a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până în prezent de 7 ori, Simona adjudecându-și 6 victorii. Jelena a câștigat o singură dată împotriva Simonei la US OPEN în 2010. Cea mai recentă întâlnire dintre cele 2 o reprezintă semifinala disputată la Cincinnati în anul 2015, scor 6-1 6-2 în favoarea reprezentantei noastre.

Primul set a fost unul fără istoric, Simona Halep reuşind un categoric 6-1. A urmat un al doilea set dominat tactic de Jankovic pentru ca setul decisiv să fie mult mai echilibrat. Jelena a făcut prima break-ul, Simona a revenit automat în joc. Jankovic a solicitat ajutorul medicului, românca a profitat şi a făcut break-ul. Simona Halep s-a mobilizat, a condus cu scorul de 5-2 şi Jankovic a urmat la serviciu. În stil de mare jucătoare, Simona Halep a închis meciul cu un categoric 6-3.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)