Voleiul juvenil bihorean inca produce talente

0
Posted January 25, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiÎn urmă cu câteva zile, a avut loc la sala de jocuri sportive a LPS Bihorul din Oradea ultimul turneu al grupelor la volei juniori, masculin, acolo unde echipa orădeana a optinut doar un loc 3 din 4.

Clasament final:1 Css Lapi Dej. 2.Css Zalau 3.Lps Bihorul si 4 Css Bistrita.

Primele doua clasate au fost cele care în sezonul trecut s-au aflat pe locurile fruntaşe la nivel naţional, Lapi Dej fiind chiar campioana.

“Am prins o grupa foarte grea, dar nu-mi pare rau, am vazut unde suntem si cat mai avem de muncit. Echipa noastra e mai mica ca si varsta decat anul la care se joaca la juniori 3, cu toate acestea eu spun ca vom avea din nou o echipa talentata pe viitor, cu sportuvi muncitori si de perspectiva” avea să spună Kovacs Zoltan antrenorul bihorenilor.
Lotul echipei LPS Bihorul, 1.Breban George,2. Cipleu Antonio,3.Bront Rares, 4.Stoie Vlad,5.Ferche Daniel 6.Nistor Andrei 7.Buhas Tudor 8.Vasadi Victor 9.Sabau Alex 10.Maxim Dragos 11.Marcus Mircea 12.Jurcuane Aurelian 13.Stan Rares 14.Toia Octavian
De asemenea a avut loc la Zalau etapa de juniori 1, acolo unde LPS Bihorul a castigat cu scorul de 3:0 meciul de la Css Zalau si face un pas importand catre calificarea la turneul semifinal.
Sportivi : 1.Crisan 2.Maier 3.Jugan 4.Pusta 5.Oprean 6.Pantea 7.Majar 8.Borz. 9.Miclaus
10.Boldis 11.Bode. Antrenorul ambelor echipe juniori 1 si 3  Kovacs Zoltan


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)