Voleiul juvenil, feminin si masculin a inceput cantonamentul la Arieseni

0
Posted January 4, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiÎn perioada 7-14 ianuarie, voleibaliştii LPS-ului vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Arieşeni.  Sub comanda antrenorului Kovacs Zoltan se vor pregăti juniorii I şi III dar şi junioarele II antrenate de Dana Pascu.

Pe data de 3 ianuarie au ajuns în cantonament deja junioarele I antrenate Achimescu Rodian.

Primul meci de campionat pentru juniori va avea loc pe data de 22 ianuarie la Zalau, iar juniorii 3 vor avea turneu la Oradea în perioada 20-22 ianuarie.

“De la juniori 1 avem pretentii mari, aş vrea să ajungem din nou la un turneu final, mai ales ca pentru multi din ei e ultimul an de juniorat ar insemna mult si pentru ei dar si pentru mine. Cu siguranţă nu va fi usor, aşa cum ne-am obisnuit, în grupa avem echipe foarte tari, precum Dej si Baia Mare. Ambele sunt Centre de Excelenta, dar asta nu face decât să ne motiveze şi mai tare şi sperăm la rezultate bune” avea să spună Zoltan Kovacs.
Unul dintre cei mai importanţi jucători ai LPS-ului şi anume Crisan Andrei este plecat în Germania cu lotul naţional si va ajunge in cantonamentul doar pe data de 10 ianuarie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)