Arbitrii bihoreni s-au scolit intr-un cantonament la Vadu Crisului

0
Posted February 14, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

IMG-20170212-WA0002Asociația Cavalerii Fluierului a organizat un cantonament pentru arbitrii divizionari și cei din programul de Tinere talente, la Vadul Crișului – Cabana Roua Munților.
Printre tinerii arbitrii prezenţi sau numărat: George Bronţ, Alexandru Bogdănel, Andrei Bulzan, Andrei Venter, Raul Sturz, Andrei Pirtea, Narcis Lascău, Alex Beleneşi, Bogdan Bărar, Marius Matica, Sergiu Ciarnău, George Urs, Maius Moza, Sergiu Mitra, precum şi fetele: Adina Popa, Paula Popa, Gyorgy Duma, Cristina Vuşcan şi Adina Moza.
Au fost organizate antrenamente fizice conduse de către profesorii de educație fizică: Ionuț Cheregi și Cristian Gozman, teme teoretice şi practice ca: jucarea mingii cu mâna, ofsaidul, atacurile, oprirea unei situații iminente de înscriere a unui gol, semne și semnale ale arbitrilor asistenți și lucrul în echipă, precum și testări teoretice și video.
Temele teoretice şi practice au fost susținute de către membrii Comisiei Județene de Arbitri: Octavian Șovre, Marius Omuț, Ciprian Danșa, Florin Marcu, Rareș Vidican, Laurențiu Danșa și Ștefan Gallovits.
La invitația președintelui CJA Bihor Octavian Șovre, în mijlocul arbitrilor bihoreni a fost prezent și Iştvan Kovacs, unul dintre cei mai bine cotați arbitri români de pe lista FIFA, care le-a vorbit arbitrilor despre activitatea şi pregătirea meciurilor de la nivelul cel mai înalt.
„Cred că a fost o acţiune reuşită, în care arbitrii au avut ocazia să participe la un cantonament de pregătire fizică, teoretică şi practică deşfăşurat la cel mai înalt nivel. Apreciez calitatea antrenamentelor fizice concepute şi conduse de către profesorii Ionuţ Cheregi şi Cristian Gozman şi a temelor teoretice şi practice prezentate de către membrii CJA Bihor. De asemenea acest lucru la susţinut şi arbitrul FIFA Iştvan Kovacs, căruia îi mulţumim că a fost prezent în mijlocul nostru şi că a împărtăşit din experienţa proprie, arbitrilor prezenţi.” – Octavian Şovre – preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri
„Ne bucură faptul că Asociaţia Cavalerii Fluierului a reuşit să organizeze acest stagiu de pregătire pentru arbitrii bihoreni din lotul de Tinere talente şi cel divizionar. Pe această cale doresc să mulţumesc gazdei noastre de la Cabana Roua Munţilor, pentru condiţiile deosebite oferite şi în mod special colegului nostru Alexandru Herman, care a avut iniţiativa organizării cantonamentului şi pentru sprijinul financiar substanţial pe care a reuşit să îl atragă.” – Laurenţiu Danşa – preşedintele Asociației Cavalerii Fluierului


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)