Cristian Achim: “Ne-au depasit din primele minute”

0
Posted February 12, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat meciului pierdut cu U-BT Cluj-Napoca, încheiat cu scorul de 55-75, în cadrul etapei 21 din sezonul regult al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

“Felicit echipa din Cluj. A jucat senzațional acest meci. Așa cum a spus toată lumea, am jucat în compania celei mai bune echipe din campionat. Sunt principalii favoriți la tot ceea ce se întâmplă în România la ora actuală din punct de vedere baschetbalistic. Felicitări echipei din Cluj. A fost echipa mult mai bună, indiferent că ne convine sau nu acest lucru.

Noi nu am reușit să le facem față în acest meci. Ne-au depășit din primele minute…Vom încerca să fim mai buni, în următoaree meciuri.

Am jucat fără Mirkovic pentru că încercăm să îi odihnim pe băieți și să menținem un nivel de prospețime în echipă, întrucât toți adversarii noștri în campionat sunt mai bine din acest punct de vedere. Cum e și normal să fie, deoarece nimeni nu a jucat atâtea meciuri precum am făcut-o noi.

Așa cum am spus și după victoria de miercuri, nu suntem singura echipă care se confruntă cu această situație. Majoritatea echipelor din Basketball Champions League parcurg momente foarte dificile în competiția internă. Noi am avut două zile să pregătim acest meci, în vreme ce Clujul l-a pregătit toată săptămâna. Fără să mai pun la socoteală valoarea intrinsecă a adversarului.

Urmează turneul de Cupa României. Nu vorbesc despre ce obiectiv avem, dar e limpede că mergem la Sibiu cu scopul de a câștiga primul meci. Adversar este Timișoara, echipă pe care sper că vom reuși să o învingem de această dată. Dacă îl vom câștiga, scopul nostru va fi să ajungem în finală, iar dacă ajungem acolo, vom ținti câștigarea ei.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)