Cristina Neagu foarte aproape de CSM Bucuresti!!!

0
Posted February 5, 2017 by Lucian Popa in Handbal

neaguCSM Bucuresti nu renunta la visul de a o aduce pe Cristina Neagu. Campioana Europei se afla in tratative cu cea mai buna handbalista din lume in 2015, al carei contract cu Buducnost expira la vara, conform spuselor Cristinei Varzaru, informeaza digisport.ro.

„Este in negocieri cu CSM, nu stiu exact daca negocierile au dus la un final pe care cu totii il asteptam, pentru ca din punctul meu de vedere sa ai cea mai buna jucatoare din lume, de nationalitatea ta, cred ca te obliga cumva sa o tratezi bine si sa ti-o doresti la echipa fanion a Europei s CSM este echipa fanion a Europei. Ar fi pacat ca ea sa nu evolueze la noi, cu atat mai mult cu cat ea isi doreste sa revina in tara„, a declarat Cristina Varzaru, care face parte din lotul CSM-ului, dar care va pune capat carierei exact la vara.

„Imi este dor, nu sa joc cu ea, ca eu ma retrag la anul… I-am si zis: ‘Cat sa te mai astept?’ Am mai povestit in perioada asta si asta e gluma principala: ‘Cat sa te mai astept?‘”, a mai spus extrema dreapta, la Digi Sport.

Cristina Neagu (foto), 28 de ani, a castigat Liga Campionilor in 2015, cu Buducnost, si a mai disputat alte doua finale, in 2010 si 2014. A cucerit bronzul la Campionatul European din 2010 si la Mondialul din 2015 alaturi de nationala Romaniei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)