CS Osorhei egala ceor de la UTA II

0
Posted February 15, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

utaUTA II (echipă din L3) și CS Oșorhei, ambele cu câte 8 puncte în clasamentele eșalonului III, s-au întâlnit miercuri, 15 februarie într-un joc amical disputat la Arad. Partida s-a încheiat la egalitate 1-1 (0-1). Golul bihorenilor a fost marcat de Sergiu Ban în minutul 32.

Pe cocheta bază arădeană Șega, CS Oșorhei a reușit un joc consistent vreme de 60 de minute. A fost o oră cu multe ocazii ale bihorenilor, dintre care una concretizată. În minutul 32 Sergiu Ban a executat înșelător o lovitură liberă din lateral stânga, mingea a păcălit întreaga apărare arădeană și a poposit în plasă, în colțul lung. O dată cu efectuarea schimbărilor, gruparea din Oșorhei a pierdut mult din omogenitate iar UTA II a egalat în minutul 68. Mingea a circulat pe traseul Dan – Pop – Țurcanu – Vasile iar ultimul a șutat sub bară de la circa 10 metri, central, stabilind scorul final: 1-1.

Antrenorul echipei CS Oșorhei, Gheorghe Silaghi, care a folosit în meciul cu UTA II, o formulă 1-3-4-3, a declarat după joc: ”Sunt foarte mulțumit de jocul prestat în prima repriză și chiar de primul sfert de oră din partea secundă. Am întâlnit o echipă bună și la fel de tânără ca a noastră. Mi-aș dori însă jocuri pe iarbă nu pe sintetic astfel că, dacă vremea ne permite, returul cu UTA II, programat pe 22 februarie, mi-aș dori să-l jucăm pe terenul din Oșorhei”.

*Au absentat din tabăra bihorenilor trei jucători: fundașul central Mintaș (care a suferit o fractură la mână în meciul cu CS Diosig), portarul Hyged și mijlocașul Mosckola (o leziune a meniscului)

*Mintaș se pregătește fizic dar nu poate evolua în partidele de pregătire cu aparatul gipsat. Medicii i-au recomandat o pauză de trei săptămâni.

*Vineri, pe sinteticul de la Salonta, CS Oșorhei va întâlni echipa fostului antrenor, Rudy Kovacs, CF Bihorul Beiuș.

UTA II (prima repriză): Mureșan – Zdrențan, Wild, Iuga, Dinculescu – Coadă, Dan – Covaci, Toma, Ghergar – Nedelcu. Din repriza a II-a: Debre – Dan, Rogojan, Savin, Revesz – Pop, Brănișteanu – Bîgiu, Vasile, Mandache – Țurcanu. Antrenori Dan Oprescu si Vasile Sin.

CS Oșorhei: Hava – Gal, Buz, Chiș – R. Pop, Petricău, Haș, Lorincz – Gergely, Șumălan, Sg. Ban. Au mai jucat: Kiraly – Tenche, Cornea, Ferik, Bercea, Chișvasi.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)