Horia Tecau si Jean Julien Rojer, la victoria cu numarul 300

0
Posted February 17, 2017 by Lucian Popa in Tenis

tecauTenismanul olandez Jean-Julien Rojer, actualul partener al românului Horia Tecău, a înregistrat cea de-a 300-a sa victorie la dublu, în partida pe care cei doi au câștigat-o cu 6-4, 6-4 în fața spaniolilor Feliciano Lopez și Marc Lopez, favoriții numărul doi, joi la Rotterdam, informează site-ul ATP.
Rojer și Tecău joacă împreună din anul 2014, iar până în prezent au reușit să se impună în 12 turnee, cel mai important dintre ele fiind cel de Mare Șlem de la Wimbledon, pe care l-au câștigat în 2015, an în care au fost și laureații Turneului Campionilor de la Londra.
“Sunt extrem de încântat de această performanță, 300 de victorii înseamnă o realizare foarte frumoasă pentru mine. Sunt foarte mândru de aceste 300 de succese”, a declarat Rojer, care a cucerit 21 de titluri la dublu, pe parcursul carierei sale, începută în 2003.

“Vreau să le mulțumesc, desigur, tuturor foștilor mei parteneri, precum și actualului meu partener Horia (Tecău). Nu credeam că voi putea avea astfel de realizări atunci când am început să joc la dublu și sunt foarte mulțumit”, a mai spus jucătorul olandez.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)