Kadar Kalman: “Jos palaria in fata echipei”

0
Posted February 19, 2017 by Lucian Popa in Polo

kadarImediat după ce CSM Digi Oradea s-a calificat în finala Len EuroCup la polo pe apă masculin, Kadar Kalman (foto) antrenorul principal al echipei avea să spună: “Este incredibil. Tot meciul a fost foarte, foarte greu, mai ales de pe bancă. Din apă cred că pentru mine ar fi fost mult mai uşor, dar pe bancă a fost foarte greu. Jos pălăria în faţa echipei! De la primul până la ultimul, toţi au jucat extraordinar de bine. Am fost foarte, foarte montaţi să câştigăm acest meci. De asemenea, vreau să le mulţumesc tuturor care au venit astăzi şi ne-au susţinut aici. A fost un public foarte numeros, care a ţinut, fiecare, cu echipa, deşi au fost momente foarte, foarte grele. Am simţit mult acest sprijin şi le mulţumim din suflet!”.
“A fost un meci foarte greu, din punctul meu de vedere, şi fizic şi psihic. Noi am dat sută la sută din noi, am avut o mai mare dorinţă ca ei şi am fost agresivi, iar apărarea noastră a funcţionat perfect”, a declarat şi portarul Gojko Pijetlovic.
“Am avut un public minunat, care ne-a purtat în ultima repriză, în special, pe culmi. Ne-am autodepăşit şi am reuşit să întoarcem rezultatul şi să câştigăm la două goluri, iar apoi să ne calificăm la penalty-uri. A fost un meci extraordinar, cum poate o dată în viaţă ai ocazia să joci un asemenea meci. Vreau să felicit toată echipa, suporterii şi să ne bucurăm de acest rezultat pentru că este unul istoric”, a precizat şi Tiberiu Negrean, autor a două goluri în această partidă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)