Minerii castiga duelul cu colegii lui Vasile Popa din Diosig

0
Posted February 11, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

jiul-recolta-768x576Jiul Petroșani și Recolta Diosig s-au întâlnit într-un meci de old boys la Băile 1 mai. Partida, disputată vineri seara, s-a încheiat cu victoria ”jiuliștilor”, scor 18-11. Organizatorul partidei, Vasile Popa, fost căpitan de echipă la Jiul, a evoluat la Diosig, echipă cu care, în 1978, ajungea în 16-imile Cupei României după un parcurs de excepție.

La 40 de ani distanță Jiul, cu jucători mai tineri și cu vastă experiență, precum Damian Militaru, Marin Tudorache, Florin Stoica, Tony Sedecaru, Dan Daniel sau excelentul portar Sorin Ghițan, a câștigat disputa după un joc antrenant.

Florin Stoica a reușit nu mai puțin de 9 goluri însă Damian Militaru a fost declarat MVP-ul meciului grație paselor de senzație și a fazelor create ca pe vremea când juca în Champions League sau marca împotriva Borussiei Dortmund pe Westfallen Stadion.

Au marcat: Stoica 9, Mihalcea 4, Militaru 3, Tudorache 2 respectiv Vasile Popa 3, Eugen Coita 3, Praja 3, Nica 1,

Jiul: Sorin Ghițan – Tony Sedecaru, Dan Daniel, Florin Stoica, Damian Militaru, Marin Tudorache, Iulian Balaj, Victor Mihalcea. Antrenori: Jani Boitor și Virgil Dianu.

Recolta Diosig: Dan Coita – Vasile Popa, Viorel Nica, Eugen Coita, Iosif Mile, Crăciun Praja. Antrenor – jucător – Vasile Popa.

bihorpenet.ro

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)