Oradenii incep returul la handbal cu un adversar abordabil

0
Posted February 14, 2017 by Lucian Popa in Handbal

sebiSâmbătă 18 februarie se reia întrecerea de handbal masculin, Divizia A. Din cadrul Seriei B face parte şi echipa CSM Oradea antrenată de Sebastian Tudor (foto in alb), grupare care la finele turului ocupă poziţia secundă în clasament la egalitate de puncte cu liderul CS Minaur Baia Mare.

Oradenii vor juca sâmbătă de la ora 16,00 în Arena “Antonio Alexe” cu CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, gazdele pornind clar din postura de favoriţi. Faţă de tur lotul echipei a suferi mici modificări, s-a reziliat contractul lui Angelo Svoboda pe cale amiabilă, venind în schimb Sebastien Christopher Iozu (19 ani) de la echipa secundă a CSM Bucureşti. De asemenea revine după o accidentare serioasă şi Elvis Acsinia. Din păcate Vlad Păunescu este accidentat şi nu se poate conta pe serviciile lui.

“Pentru că nu am beneficiat de cantonament, am efectuat zilnic câte două antrenamente pe zi. Au fost o serie de meciuri amicale, opt la număr, am câştigat trei şi am pierdut cinci. Personal eu spun că suntem pregătiţi pentru debutul returului, deşi avem un lot restrâns numeric. Obiectivul meu personal este să terminăm pe primele două locuri în clasamentul final al sezonului. Al clubului este locurile 1-6, un obiectiv realizabil. Este posbil ca la finele acestui campionat să fim invitaţi să jucăm în Liga Naţională. Încă nu ştiu ce va fi, deocamdată ne concentrăm pe meciurile din retur” avea să declare Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)