A venit si prima infrangere in acest campionat

1
Posted March 12, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handDivizionara A de handbal masculin CSM Oradea a suferit primul eşec din actualul sezon, fiind învinsă în deplasare cu scorul de 28-24 (13-9) de către Universitatea Cluj-Napoca. Meciul a contat pentru etapa a 17-a a Seriei B.
Echipa noastră a pierdut în mod oarecum neaşteptat partida de la Cluj-Napoca, în faţa unei adversare pe care o cunoaşte foarte bine, parteneră tradiţională în amicale de verificare şi de pregătire. Înfrângerea îşi are explicaţiile sale. Conform celor spuse de antrenorul Sebastian Tudor, formaţia orădeană a plătit tribut în acest meci ratărilor nepermise.

„Băieţii au irosit nu mai puţin de 11 situaţii în care s-au aflat singuri cu portarul advers. Dacă marcam măcar jumătate din aceste ocazii de gol, am fi câştigat fără probleme la Cluj. Din păcate, aceste ratări ne-au costat victoria”, ne-a declarat Sebastian Tudor. Echipa noastră a fost lipsită de aportul portarului titular, Dragoş Nedelcu, care a acuzat probleme digestive în dimineaţa meciului. „Nedelcu s-a simţit foarte rău şi a vomitat chiar înainte partidei, fiind tratat de echipajul ambulanţei prezente la meci. Am rămas astfel cu un singur portar, Flaviu Duma, care a apărat însă foarte bine”, a afirmat Sebi Tudor. Principalii marcatori ai orădenilor au fost Stroe şi Haiduc, ambii cu câte opt goluri înscrise.
„Această înfrângere, prima din actualul campionat, ne deranjează bineînţeles, chiar dacă nu ne afectează prea mult în clasament. Suntem în continuare pe locul secund, la mare distanţă de ocupanta locului trei”, a conchis antrenorul CSM Oradea. Etpa viitoare, orădenii vor juca pe teren propriu cu CSU Politehnica Timişoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    un bihorean

    Am fost la meci, eu nu am putut crede ca se poate rata in asemenea hal…de 10 ori cel putin singuri cu portaru si aceeasi aruncare la brate din unghi inchis…groaznic

Adauga un comentariu


(obligatoriu)