Amical util pentru ambele combatante. FC Universitatea – Lucefarul 2-3 (1-1)

5
Posted March 24, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

042Profitând de faptul că ambele au avut etapă liberă, FC Universitatea Oradea liderul Ligii a IV-a Bihor şi Luceafărul Oradea, singura reprezentantă a judeţului Bihor în Ligii a 2-a s-au întâlnit într-un meci amical, pe terenul studenţilor. La finele jocului vizitatorii s-au impus cu scorul de 3-2 (1-1).

Oaspeţii au deschis relativ repede scorul la o fază scoală, Matei a marcat cu latul din şase metri (0-1). Replica universitarilor a venit automat, Neaga fiind cel mai periculos jocător al gazdelor. Totuşi elevii lui Lucian Stance restabilesc egalitatea atunci când Feher a marcat cu capul în propria poartă (1-1). Chiş Toie, Balla şi Matei trec pe lângă gol, iar în partea a doua acelaşi Matei reuşeşte să înscrie în urma unei acţiuni pe drepta, finalizată dintre doi adversari (1-2). Gazdele au două faze fixe periculoase şi o lovitură de la 11 metri clară, refuzată de central pentru ca Darius Costea să marcheze cu un şut “în forţă” pe jos, în urma unei lovituri de la colţul terenului (3-1). Luceferii au mai trimis o dată balonul în bară, dar în cele din urmă în urma unei ieşiri total neinspirate a lui Began, Marian să transforme în cele din urmă o lovitură de la 11 metri (3-2).

Luceafărul: Goia – Balea, Feher, Cordoş, Ban – Cuc, Bedea – Balla, Arnăutu, Chiş Toie – Matei. Au mai jucat: Began, Bactăr, Codoban, Costea, Drăgan. Antrenori: Alexandru Kiss şi Cristian Lupuţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    un bihorean

    FC BIhor-Vointa Suplac nu stiti cat a fost?

Adauga un comentariu


(obligatoriu)