Calin Laza castiga cursa de 10,5 kilometri de la Timisoara

0
Posted March 27, 2017 by Lucian Popa in Atletism

calinAlergătorul orădean Călin Laza s-a situat pe locul 8, respectiv pe locul 1 la categoria lui de vârstă, la concursul internaţional de la Timişoara, desfăşurat duminică şi intitulat Sport Guru 21K.
Laza a ocupat locul VIII la general în cursa de 10,5 km și s-a situat pe primul loc la categoria s-a de vârstă, de 30-39 ani.
La start s-au aliniat aproximativ 200 de concurenţi atât din ţară, cât şi din Serbia, Ungaria şi Kenya. S-a alergat pe distanţa de 21 km şi 10,5 km, iar startul s-a dat la ora 9:00, pe o vreme extrem de rece (3 grade C) şi un vânt foarte puternic.
Orădeanul Călin Laza (foto) a alergat în proba de 10,5 km, iar cu un timp de 36:28 minute, s-a situat al VIII-lea în clasamentul general şi primul la categoria sa de vârstă, cea de 30-39 ani, dintr-un total de aproximativ 200 de participanţi.
Printre participanţi s-au numărat atât sportivi amatori, cât şi profesionişti printre care Mădălina Florea şi Marius Ionescu, care, de altfel, au fost numiţi şi ambasadorii acestui concurs.
După cum precizează atletul orădean, pentru el “urmează acum o perioadă lungă de pregătire, după care vin Campionatele Naţionale Montane din lunile mai şi iunie.

ebihoreanul.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)