Cristian Achim: “E posibil ca diferenta de puncte sa conteze”

0
Posted March 19, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat meciului cu BC CSU Sibiu, contând pentru etapa a 27-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Meciul s-a terminat cu scorul de 84-72.

Tehnicianul în vârstă de 46 ani a declarat următoarele:

“O victorie dorită foarte tare. Este a 4-a victorie consecutivă și ceea ce după înfrângerea cu Clujul din prima etapă a TOP 6 părea puțin probabil, iată că am reușit să obținem o serie de patru victorii. Mă bucură foarte mult acest șir de rezultate. Am ajuns la o victorie de Sibiu și Steaua. Este îmbucurător și evident ne continuăm cursa de urmărire.

Nu am intrat în meci așa cum mi-am dorit. Însă e cumva de înțeles, deoarece acest ritm cu jocuri la fiecare trei zile noi îl ducem de la începutul sezonului. Poate că am avut cu toții impresia că dacă am învins la Timișoara și Pitești, respectiv pe Steaua acasă, meciul cu Sibiul va fi mai ușor. Le-am spus băieților la pauză că simpla nostră prezență pe parchet nu va rezolva meciul. Mai ales că am întâlnit echipa clasată pe locul 3.

În sfertul al 3-lea am făcut o diferență importantă. E posibil ca diferența de puncte să conteze. Avem 2-1 la general cu Sibiul și nu putem să știm ce se va întâmpla în ultimele etape. Poate coșaverajul meciurilor directe va conta. Acest lucru este posibil.

Am încercat, cât de cât, să împart minutele. Cu excepția lui Franklin nimeni cu a avut mai mult de 25 minute în acest meci. Ceea ce e foarte bine.

Urmează deplasarea de la Cluj, după care la distanță de două zile primim vizita Timișoarei. Așadar, vom avea o singură zi pentru a pregăti următorul meci de pe teren propriu. Adversarul va avea o zi în plus.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)