Cristian Achim: “Noi am condus permanent”

0
Posted March 16, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre succesul repurtat la Pitești, scor 86-76. Partida s-a desfășurat miercuri (15.03). Tehnicianul roș-albașrilor a avut o problemă medicală și a primit ajutor pe tot parcursul zilei, dar a fost pe bancă la jocul amintit.

“Un meci foarte important. Am rostit toată săptămâna că este un meci aproape capital pentru noi. Ne-am concentrat mai mult asupra acestui meci decât celui cu Steaua din etapa anterioară. Motivul principal este legat de faptul că suntem în luptă directă, dar și pentru felul în care am pierdut la precedenta noastră vizită la Pitești. Altele au fost condițiile atunci, dar ideea este că am pierdut fără drept de apel la precedenta vizită aici.

Jocul a fost echilibrat și deschis oricărui rezultat până la capăt. Noi am condus permanent și am lăsat impresia că avem superioritate, dar nu am simțit niciun moment că vom fi feriți de emoții. Dovadă în acest sens este modul în care de la 15 puncte, diferența a scăzut la doar 5 fără să ne dăm seama. În prima repriză nu am reușit să oprim pick-ul pe centru și am primit cam multe coșuri de trei puncte. În repriza a 2-a am reușit să rezolvăm doar parțial această problemă.

Barnette nu este la potențialul său maxim. Mă bucur că este pe teren, deoarece este un jucător extrem de important. De asemenea, mă bucur de prezența lui Franklin, care ne aduce o oarecare liniște.

Este o victorie importantă, care ne pune într-o postură care ne permite să ne dorim și să sperăm la mai mult. Fără îndoială ne gândim la următorul meci, cu Sibiu, care este la fel de important precum cel de la Pitești.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)