CSM Bucuresti castiga campionatul cu patru etapa inainte de final

0
Posted March 25, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handCSM Bucureşti s-a impus cu 30-21 în partida din deplasare cu Măgura Cisnădie, contând pentru etapa a 22-a în Liga Naţională de handbal, astfel că a devenit matematic campioana României în sezonul 2016-2017.

Cu patru etape înainte de final, formaţia din Capitală are 14 puncte avans faţă de Dunărea Brăila, echipa clasată pe locul 2, astfel că diferenţa nu mai poate fi refăcută.

Aflată în plină pregătire pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Ferencvaros Budapesta, CSM Bucureşti a luat partida cu Măgura Cisnădie ca pe un joc de pregătire. Nici nu avea cum să fie altfel, diferenţa de valoarea fiind netă în favoarea campioanei. Antrenorul Aurelian Roşca a încercat să le ţină în tonus toate jucătoarele, insistând doar cu tinerele jucătoare Bianca Bazaliu şi Elena Dache, cărora le-a oferit mai multe minute ca niciodată în acest sezon.

Bianca Bazaliu a şi fost printre principalele marcatoare cu 5 goluri, în timp ce colega de generaţie a înscris un gol.CSM Bucureşti nu a avut deloc emoţii la Cisnădie, diferenţa crescând treptat după primele 10 minute. La pauză, bucureştencele au condus cu 18-12, iar în partea secundă au ajuns până la o diferenţă maximă de 11 goluri, 29-18. La final, trupa lui Aurelian Roşca a obţinut un titlu lejer, chiar dacă la un moment dat, după primele etape, a fost pusă puţin în dificultate de Dunărea Brăila, după singura înfrângere a sezonului pe plan intern, scor 27-30.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)