CSU Oradea se califica fara probleme la turneul semifinal

0
Posted March 7, 2017 by Lucian Popa in Volei

voleiUniversitarele oradence reusesc performanta de a se califica la turneul semi-final dupa victoria din deplasare: Pro Volei Arad 0-3 CSU Oradea(13-, 20- ,14-)

Al doilea joc din cadrul playoff-ului diviziei A2 la volei feminin seria vest a fost castigat de CSU Oradea, care repeta performanta din anii precedenti si se califica la turneul semi-final.

Voleibalistele merita toate felicitarile pentru calificarea clara, fara emotii, in urma clasarii de pe podium la finalul fazei I si a evolutiei remarcabile in jocurile cu contracandidatele CSM Satu Mare si Politehnica Timisoara.

In cealalta partida CSM Satu Mare castiga cu scorul de 3-2 jocul cu Politehnica Timisoara si este nevoie de un meci decisiv pe terenul Politehnicii.

Turneul semi-final se va desfasura in perioada 12-14 Aprilie, locatia fiind stabilita in urma depunerii ofertelor pentru organizarea turneului la FRV.
Astfel, se cunosc trei din cele 4 echipe participante la turneul semi-final: Agroland Timișoara, Universitatea Cluj si CSU Oradea, primele doua clasate in acest turneu vor participa la turneul final de promovare in divizia A1 alaturi de alte 2 echipe calificate din divizia A2 est.

Szabo-Alexi Mariana: “Ma bucur ca am reusit sa ne calificam la turneul semi-final. Continuam sa ne pregatim si sper sa avem o evolutie cat mai buna la acest turneu. Felicit intreaga echipa si le multumesc pentru daruirea, pasiunea si efortul pe care il depun zi de zi. Doresc sa multumesc conducerii Universitatii din Oradea pentru sprijinul acordat in
sustinerea echipei”.

CSU Oradea: Fica Iuliana (capitan), Pasca Anca, Haidu Roxana, Chende Bianca, Adamcsik Henriette, Chis Flavia, Ponorean Nicoleta, Horvath Reka, Rizea Antonia, Pura Madalina, Blaj Giulia, Maran Andreea.
Antrenor: Lector.univ.dr. Szabo-Alexi Mariana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)