Huszar Ingrid, o performera careia i se prevede un viitor frumos in natatie

0
Posted March 6, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

DSC_0120În perioada 3-5 martie la Berlin a avut loc o nouă ediţie a ISM Berlin la nataţie. Întrecerea din acest an a adunat la start un număr de 955 de sportivi legitimaţi la 154 de cluburi din 18 ţări, printre care Germania, Austria, Slovacia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Marea Britanie, Grecia, România, Ungaria, Letonia, Olanda, Serbia, Elveţia, Suedia şi Rusia.

Judeţul Bihor a fost reprezentat de două înotătoare, legitimată la CS Crişul Oradea, este vorba de Huszar Ingrid la categoria 14 ani şi Buzlea Ioana la seniori. Huszar Ingrid (foto alături de antrenorul Jolt Ileş) a reuşi o performanţă de invidiat şi anume trei clasări pe prima poziţie a podiumului şi anume în probele de 50, 100 şi 200 m bras şi o clasare pe locul al doilea în proba de 200 m mixt.

Buzlea Ioana concurând la senioare cu sportive mult mai bine cotate a încheiat proba de 200 m bras pe locul zece.

“Suntem într-o formă foarte bună în această perioadă şi ne pregătim intens pentru campionatele naţionale de juniori care vor avea loc în perioada 22-26 martie la Bacău. Cred că încă mai avem de pus la punct unele detalii la Ingrid şi contez foarte mult pe ea la naţionale. Vom merge cu echipă feminină pentru a participa cu şanse reale şi la ştafetă” avea să spună Jolt Ileş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)