INCREDIBIL!!! Barca se califica dupa 0-4 in tur cu PSG!!! 6-1 pe Nou Camp.

0
Posted March 8, 2017 by Lucian Popa in Coltul editorialistului

barcaSeara de 8 martie va rămâne una dintre cele mai frumoase seri din istoria clubului catalan. Încă o dată fotbalul ne-a arătat de ce este cel mai iubit sport de pe mapamond şi că meciul trebuie jucat până la finalul timpului regulamentar de joc pls PRELUNGIRI!!!

Barca a piedut în tur scor 0-4 cu PSG, iar toţi o vedeau deja eliminată. Nici cei mai optimişţi suporteri nu credeau cp Leo Messi & Co. sunt capabili să întoarcă rezultatul în faţa unei forţe în Hexagon. Zeiţa Fortuna însă le-a surâs. Au reuşit succes incredibil cu scorul de 6-1 (2-0).

Catalanii au marcat relativ repede prin Suarez, iar după aceea în ultimul minut al primului mitan în urma unei devieri a lui Iniesta au mărit diferenţa.

În partea a doua disputa s-a mai echilibrat, Messi a marcat din penalty şi mai aveau nevoie de un gol pentru a egala situaţia. A venit însă reuşita lui Cavanni, cel care practic a năruit cu totului speranţele spaniolilor. Aceştia din urmă nu au cedat. Luis Enrique a făcut scimbările necesare, iar Barca a trecun din nou la cârma jocului. Neymar a marcat superb din lovitură liberă în minutul 88. Cine se mai gândea că blau-grana va mai marca de două ori. Sincer, nimeni, dar absolut nimeni, doar un nebun. A venit minutul 90+1, când la o minge în careul PSG-ului, centralul a acordat al doilea penalty. De astă dată Neymar a fost exact.

Speranţele au reapărut. S-au arătat cinci minute de prelungire de la margine. Messi a executat o lovitură liberă fără rezultat, Ver Stegen a apărut în careul advers, ba chiar  a intervenit la picioarele lui Di Maria care putea scăpa din terenul advers singur. Barca parcă nu se precipita, timpul trecea. Au venit ultimele secunde ale jocului. Pique a inventat o pasă peste toată apărarea fraţuzilor, deja cu calificarea în buzunar şi Sergi Roberto a deviat incredibil în plasă!!! NEBUNIE PE NOU CAMP. Barca era în sferturi de finală după o victorie absolut incredibilă cu scorul de 6-1. Jucătorii PSG-ului erau prăbuşiţi, nu le venea să creadă, Barca se bucura. S-a reluat jocul pentru doar câteva secunde şi s-a auzit ultimul fluier al centralului şi imediat s-a declanşat nebunia generală. Unai Emery noul antrenorul al celor din capitala Franţei era înmârmurit. Nu mai ştia ce să mai facă. Mai bine nu schimba în secundele de prelungire. Sau mai bine să a schimbat. Acest fapt îi va urmări cariera. Cert este un lucru, fotbalul a depăşit de mult graniţele lui sport, unui joc de echipă.

A fost o seară magică în care suporterii echipei roş-albastre au plâns de bucurie pe stadion şi probabil nu vor uita toată viaţa lor această seara. E greu de descris în cuvinte ce simte un suporter al formaţiei PSG după una astfel de rezultat. Dar investitorii care fac eforturi de a băga milioane de euro an de an. Ei ce să mai creadă. Care a fost de fapt faţa adevărată a echipei PSG, cea din tur sau din retur…

Barca a arătat încă o dată că este una dintre cele mai iubite echipe de pe planetă şi are şi motive. Nu este o minune să întorci un 0-4, s-a mai întâmplat. Dar acum situaţia a fost cu totul alta. În minutul 87 era 3-1… După prelungiri era 6-1!!! S-a născut sau continuă o mare echipă… Acesta este întrebarea care deocamdată mă macină. Pentru că vor fi mereu controverse cu arbitrajul, cu golul validat, cu fault în atac şi tot aşa…

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)