Ionel Bungau la ora analizei activitatii la CS Crisul Oradea

0
Posted March 1, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

ionel bungauIonel Bungau, presedintele formatiei CS Crisul Oradea, a fost prezent in studioul Sport Total FM, in cadrul emisiunii Trafic Sport, pentru a vorbi mai pe larg despre clubul sportiv din subordine, prezentand atat lucruri pozitive, cat si negative.

„Punem accent pe cresterea sportivilor, iar CSM ii preia si ii lanseaza spre performanta. Din pacate, lucrurile nu stau cum ar trebui.

Se va construi o noua Sala a Sporturilor la Oradea. Parintii copiilor fac eforturi, iar noi platim tot pentru ei. Avem o echipa si in Super Liga, numai de juniori.

De la copii si pana la Juniorii 1, Oradea are o medie de 5-6 jucatori in fiecare lot national. Oradea se situeaza pe primul loc, in fata Stelei, in fata lui Dinamo. Digi Oradea vine pe 4 si sunt 14 echipe care puncteaza. La polo, numarul de sportivi legitimati incepe sa scada, pentru ca sunt foarte multe formatii, fara niciun jucator, care se infiinteaza pentru a primi dreptul de a vota.

Jucatorii se inscriu la nivelurile de varsta si la cele de performanta, la campionatele din Ungaria. Reusim de multe ori, sa luam locul I la aceste competitii. Costurile de deplasare, de cazare, sunt platite de parinti, noi le punem la dispozitie autocare. Au conditii fantastice acolo. Am aproximativ 130 de poloisti. E o academie la Oradea, cu oameni profesionisti. Mai avem sectii de performanta de judo, atletism, aruncarea cu greutati si box. Avem copii foarte buni.

Sunt multe lipsuri in sportul romanesc, dar daca o sa avem bunul simt sa nu cerem bani pentru cluburi in care avem 20 de contabili, atunci vom merge in directia buna. Eu am avut director adjunct, preot si am reusit sa renunt, dupa o vizita la doamna Lipa. Am inlocuit postul de director cu cel de sofer, pentru ca nu aveam. Sunt multe lucruri care daca se vor rezolva, atunci va fi bine.

Au fost alegeri la Federatia Romana de Polo si am avut surpriza sa observam ca suntem 41 de cluburi inscrise cu drept de vot. Mi se pare absurd. Au aparut niste nume care nu au existat pe harta polo-ului. Din total, doar vreo 21 de echipe ar fi de baza.”, a declarat Ionel Bungau (foto).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)