Karateka de la King Do Lions, pe locul secund in clasamentul general

0
Posted March 20, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

Camp.National-2017Sâmbătă și duminică, sala de jocuri sportive a Liceului cu Program Sportiv din Targu Mures a găzduit a III-a ediție a Campionatului național organizat de Federația Română de Sporturi Marțiale Coreene și Clubul Sportiv Jaguar Academy Targu Mures (președinte Alexandra Matei).
La startul competiției s-au aliniat 17 cluburi cu 282 sportivi, care au concurat atât la probele de ITF (latura neolimpică) cât și la probele regulamentului de Taekwondo WTF. Competiția a fost destinată tuturor categoriilor de vârstă. Printre cluburile prezente la startul competitiei s-au aliniat si cluburile oradene King Do-Lions (pres. Andreea Ganea 3DAN) si Royal Kwon (pres. Tripa Ferenc 4DAN).

REZULTATE KING DO-LIONS Oradea – 11 loc. I, 9 loc.II, 5 loc.III (25 clasări pe podium)
Locul I: Marius Moldovan-lupta copii -8ani/-120cm, Liviu Gale-lupta copii -8ani/-110cm, Razvan Cotut-lupta copii -14 ; ani/-42Kg si tehnici speciale copii, Antoniu Irimus-tull juniori 1DAN, Denisa Cotut-tehnici speciale junioare si lupta junioare -64kg, Camelia Ionescu-spargeri forta junioare, David Sferle-tehnici speciale si lupta juniori +75kg si Szabo Sergiu-lupta seniori masc.-71kg ;

Locul II: Razvan Gale-tull copii gup 8, Razvan Cotut-tull copii 2-1gup, Patrick Irimus-lupta copii -12ani/-35kg, Larisa Stoia-tehnici speciale junioare si lupta -52kg, Nicolae Pascu-spargeri forta si lupta juniori -75kg, Bogdan Gug-spargeri forta seniori masculin si Szabo Sergiu-tehnici speciale seniori masculin;

Locul III: Eric Harn-tull copii gup 6-5, Larisa Stoia-tull junioare 4-3gup, Denisa Cotut-tull junioare 1DAN, Nicolae Pascu-tull jun.6-5gup si Blaga Devid-lupta copii -14ani/-42kg.

Clubul orădean King Do-Lions a obținut locul II în clasamentul general pe cluburi cu 70 puncte, urmat de ITF Timisoara cu 56 puncte, iar pe locul I s-a situat clubul Vulturii Dej cu 95 puncte. Clubul Royal Kwon Oradea cu 53 puncte s-a clasat pe locul IV.

În urma rezultatelor Razvan Cotut (King Do-Lions) a fost desemnați cel mai bun copil masculin al competiției.

„ Sunt foarte mulțumit de rezultatele orădenilor și faptul ca din cele trei cupe din clasamentul general una am adus-o la Oradea, respectiv din cele 3 titluri de cel mai tehnic sportiv al competiției a fost cucerit de sportivul nostru Razvan Cotut (King Do-Lions). Am participat cu doar 15 sportivi si am reusit sa cucerim un numar impresionant de clasari pe podium. Sportivii au fost pregatiti de mine, si de instructorii Andreea Ganea si Bogdan Gug. Ceea ce mă mai bucură este faptul cum ne-am dezvoltat ca și federație (infiintata in 2014) ajungând sâ organizăm acest campionat cu 282 sportivi. Totodată cu venirea a noi cluburi în federația noastră și exprimarea dorinței și altor cluburi de a se afilia, dezvoltarea federației noastre este asigurată si pentru viitor.„-Tulkos Romeo, vicepreședintele federației.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)