Nu au facut fata unui adversar extrem de valoros. CSM Digi – Ferencvaros 6-12

0
Posted March 22, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloÎn cursul serii de miercuri 22 martie, Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea a găzduit manşa tur a finalui Cupei Len Cup la polo pe apă masculin. CSM Digi Oradea, vicacampioana României în exerciţiu, a întâlnit Ferencvaros Budapesta, echipă extrem de valoroasă care are în componenţă jucători de excepţie. Din păcate, jucătorii noştrii nu au făcut faţă unui adversar net superior, care în cele din urmă s-a impus cu scorul de 12-6 (3-0, 2-2, 3-2, 5-2).

Maghiarii câştigă primul angajament, la al doilea atac, deschis scorul prin Avramovic (0-1). Om în plus pentru români, Tibi Neagrean aruncă în bară. Diaconu este blocat în momentul aruncării, Mitrovic profită şi măreşte diferenţa (0-2). Asanovic şutează în blocaj, maghiarii sunt mult mai bine motivaţi. Om în plus pentru frady, timp de odihnă solicitat de Zolt Varga, antrenorul maghiarilor. Radjen blochează şutul, om în plus pentru bihoreni, timp de odihnă solicitat de Kadar Kalman. Mihnea Gheorghe scapă balonul din mână, maghiarii din nou în atac. Om în plus pentru aceştia, Pijetlovic apără cu capul, din nou om în plus, maghiarii profită, Pohl măreşte diferenţa (0-3).

Oradea are prima posesie, om în plus, Diaconu rupe plasa superb (1-3). Marton Toth senzaţonal, este de neorpit (1-4). Om în plus pentru organizatori, timp de odihnă solicitat de Kadar Kalman. Mihnea Gheorghe în diagonală aruncă şi înscrie (2-4).

La următorul atac, Radjen ese eliminată, Zolt Varga solicită timp de odihnă. Varga aruncă şi mingea loveşte bara. Om în plus pentru noi, Tibi Neagean în bară şi el. Mihnea Gheorghe de la distanţă în bară. Se joacă pe contre, nu e timp de schimbări. Pijetlovic apără din nou, dar din nou, Jasnik cu capul sub apă a aruncat spre poartă (2-5). Diaconu aruncă în forţă, în bară. Nu se mai întîmplă nimic notabil. Pauză.

Bihorenii au prima posesie, Norbert Madaras de la mare, distanţă îl păcăleşte pe portarul advers (2-6). Din păcate, vicecampioana României este depăşită clar Cuk în forţă măreşte diferenţa (2-7). Om în plus pentru gazde, Asanovic din faţa porţii nu poate marca. Poloiştii din municipiul de pe Crişul Repede sunt cu psihicul afectat de primirea acestor goluri, nu mai au luciditate şi forţă ofensivă. Aruncare senzaţională a lui ramiro Georgescu de la mare distanţă, mingea loveşte transversala şi intră în plasă (3-7). Mitrovic puternic face diferenţa (3-8), la faza următoare, cu om în plus în bazin, orădenii înscriu şi ei prin Asanovic (4-8).

Ultimul sfert începe cu reuşita perfectă a lui Mihnea Gheorghe (5-8). Szirany din poziţie centrală menţine diferenţa de patru goluri (5-9). Radjen printre braţele a trei apărători a aruncat perfect şi a înscris (6-9). Om în plus pentru maghiari, pe ultima secundă de superioritate Cuk, face diferenţa (6-10). Cu om în plus pe teren, Avramovic se înalţă şi punctează (6-11). Vicecampioana nu mai contează deloc în apă… Pe contră Daniel Varga nu are cum rata (6-12).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)