O victorie si o infrangere pentru gruparea locala. CSM Digi – Steaua 9-8 şi 6-7

0
Posted March 25, 2017 by Lucian Popa in Polo

011În cadrul etapei a 14-a a Superligii Naţionale de polo pe apă masculin, sâmbătă 25 martie, CSM Digi Oradea a obţinut o victorie extrem de importantă scor 9-8 în faţa celor de la Steaua Bucureşti, campioana în exerciţiu.

Orădenii au început foarte bine meciul reuşind să conducă cu scorul de 3-0. Din păcate pentru ei a urmat o cădere de  care campioana a profitat şi a trecut în avantaj 4-3. Tibi Neagren şi Andrei Creţu au fost eliminaţi de la gazde, respectiv Andrei Buşilă de la vizitatori. Cei trei vor fi suspendaţi pentru meciul viitor.

Steaua a condus mereu pe tabelă dar Iştvan Kovacs a marcat superb exact când echipa avea nevoie de el. Finalul a fost dramatic, Oradea a trecut în avantaj, 8-7, Steaua a egalat 8-8, iar la ultimul atac al gazdelor, Ramiro Georgescu a marcat superb de la distanţă pecetluind soarta partidei. scor final 9-8.

Duminică cele două echipe s-au întâlnit din nou în Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea începând cu ora 12,00. De astă dată Steaua a avut câştig de cauză cu scorul de 7-6, în condiţiile în care din echipa orădeană au lipsit cel puţin trei jucători extrem de importanţi, Tibi Neagrean, Andrei Creţu şi Gojko Pijetlovic.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)