Si uite asa incet, dar sigur, am ajuns la patru ani!!!

0
Posted March 14, 2017 by Lucian Popa in Coltul editorialistului
Ciao restaurant - pizzerie

bihoruCând am pornit în urmă cu patru ani acest proiect, speram să ajung departe… Eu cred că sunt pe drumul cel bun. Un lucru este sigur, este un portal on-line, pentru sport şi în slujba sportului 100%. Sunt mai bogat sufleteşte dacă eu simt sau cred că am fost aproape de realitate sau adevăr. Acum rămâne la latitudinea cititorului să-şi dea cu părerea.

Nu am de gând să mă opresc, cât timp pot să muncesc, o să o fac nelimitat. Binenţeles cu multă încredere şi ardoare. Nu mai sunt la vârsta când doream să mă afirm, sunt la vârsta când pot să fiu fără probleme o certitudine. Unii mă laudă, alţii mă critică, de asta e frumos sportul, avem păreri fiecare, pro sau contra şi înseamnă că ne pasă.

Au fost patru ani cu multe materiale puse imediat după finalul transmisiunilor în direct, am fost patru ani cu articole care au ajuns mai târziu la cititori, mea culpa, am fugit de multe ori de la stadion sau de la sală, să fiu printre primii. De exclusivităţi, nu prea mai putem vorbi, fiecare dintre noi a evoluat. Asta a fost, ceva deosebit nu pot să schimb, pentru că aşa sunt eu. Sunt momente de oboseală, sunt momente de tensiune, sunt momente cu multe bucurii mai ales când sportul orădean sau bihorean are rezultate de excepţie. Şi e bine să fie lăudate.

Un primar, al municipiului Oradea afirma în urcă cu ceva ani, că e mult mai uşor să lauzi o activitate decât să o critici. Mare dreptate avea. Din păcate, sportul orădean şi bihorean este tot mai modest, cu unele mici excepţii. Politicul s-a implicat mult peste limita bunului simţ în sport, iar părinţii de multe ori fac rău, din dorinţa de a face bine. Sportul în general este un mod de viaţă, lăsaţi-l singur să-şi urmeze cursul…

Ceea ce pot să afirm cu mâna pe inimă, este faptul că în judeţul Bihor lipseşte o echipă de fotbal a judeţului, a municipiului, a bihorenilor în general care să evolueze pe prima scenă a fotbalului din ţara noastra. 100% am fi avut cea mai mare medie de spectatori poate şi din ţările vecine. Avem secţii bune ale CSM-ului la baschet, polo sau judo, dar fotbalului cu tot respectul pentru orice sportiv, a devenit mai mult decât un sport. Sper şi totodată trag speranţă că Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” nu va avea soarta altor baze sportive ale municipiului, pentru că în acea direcţie se merge!!!

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)