Simona Halep in forma foarte buna la Miami Open

0
Posted March 27, 2017 by Lucian Popa in Tenis

Jucătoarea română de tenis simoHalep, numărul cinci mondial, a declarat că în meciul cu estoniana Anett Kontaveit (6-3, 6-0), câștigat în 55 de minute în turul al treilea la Miami Open, s-a simțit cel mai bine dintre partidele disputate în acest an.

“M-am simțit bine când am ajuns la teren și eram sigură că voi reuși, pentru că am muncit în fiecare zi și la un moment dat trebuie să meargă totul bine. M-am simțit cel mai bine din acest an. Mă pot mișca fără durere sau alte rețineri și am încredere, ceea ce este cel mai important lucru”, a declarat Halep, citată de site-ul WTA.

Simona Halep (foto) nu reușise până la meciul cu Kontaveit să lege două victorii în acest an, dar s-a impus în fața jucătoarei baltice fără drept de apel.

Kontaveit, care trecuse în turul anterior de rusoaica Ekaterina Makarova, nu a avut răspuns la ”forma de neoprit a adversarei”, notează WTA.

“Primul meu meci (la Miami) a fost foarte strâns. Am avut niște probleme, dar după aceea am văzut că pot rezista și pot rămâne puternică”, a mai spus Halep, cu referire la meciul său Naomi Osaka, din turul al doilea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)