Succes conturat abia in partea a doua

0
Posted March 5, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handCSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie consecutivă în returul Seriei B din Divizia A la handbal masculin – ediția 2016/17. Formația antrenată de către Sebastian Tudor a dispus de Academia Minaur Baia Mare, scor 24-20 (9-9).

Partida a demarat sub semnul echilibrului, cele două echipe fiind de nedespărțit la jumătatea confruntării. A fost o primă repriză destul de săracă în realizări pe tabela de marcaj. Situația după 30 minute de joc era de 9-9. În a 2-a repriză, CSM-ul a înscris de 15 ori și s-a desprins decisiv.

Acesta a fost cel de-al 12-lea succes stagional pentru CSM Oradea din totalul de 14 partide disputate. Celelalte două jocuri s-au încheiat la egalitate. Oradea are 38 puncte și se situează pe locul al 2-lea, la două puncte în urma lui Minaur Baia Mare.

Următorul meci al orădenilor este programat pentru 11 martie, la Cluj-Napoca, cu Universitatea din localitate. Jocul va conta pentru etapa a 17-a.

Principalul marcator din acest joc a fost Viorel Boşca, de la oaspeţi, care şi-a trecut în cont 10 goluri, în timp ce de la CSM Oradea au marcat: Petru Stroe şi Georgel Haiduc, câte 7 goluri, Răzvan Radu, 4, Elvis Acsinia şi Alexandru Pop, câte 3 goluri.
“Am încercat să trimit mai mult în teren jucătorii care au evoluat mai puţin în această ediţie de campionat. Am încercat diferite formule de joc, tocmai pentru a putea să le dăm şansa şi acelor jucători care prind minute mai puţine în teren. Victoria este importantă însă. Acum ne aşteaptă un meci greu la Cluj, practic va fi un meci care pe noi ne interesează, pentru că vrem să mergem până la etapa din 24 martie, când se va juca promovarea, pe terenul celor de la CS Minaur Baia Mare, fără nicio înfrângere”, a declarat după joc antrenorul echipei orădene, Sebastian Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)