CSM Digi Oradea invinsa in finala Cupei Romaniei la polo

0
Posted April 30, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloAşa cum era de aşteptat, cele mai bune echipe din polo-ul autohton s-au întâlnit în ultimul act al Cupei României la masculin. Marea finală a avut loc în capitală, Ghiban a reuşit deschiderea scorului (1-0). Oradea iroseste doua situaţii de om în plus, Prioteasa de pe extremă egalează 1-1. Pavel Popescu pe ultimele secunde de atac îşi cuce echipa din nou în avantaj 2-1. Se încheie primul sfert.

În debutul celui de-al doilea sfert, Delgado măreşte diferenţa pentru echipa campioană 3-1. Steliştii se distanţează, Filipivoc înscrie şi el 4-1. Steaua cu om în plus în bazin este decisivă, Ghiban voleibalează în plasă 5-1. Tibi Neagrean cu spatele la poartă înscrie spectaculos 5-2.

cupaMihnea Gheorghe este primul marcator al părţii a doua 5-3, dar în cele din urmă Delgado reuşeşte dubla 6-3. În replică Tiberiu Negrean a şutat în bară, Ramiro Georgescu din lovitură de la 5 metri reduce din diferenţă 6-4.

Începe ultimul sfert, se joacă extrem de tare în bazin, contactele sunt dure. Delgado dă lovitura de graţie cu un trasor superb 7-4. Radjen descalificat în aceată finală, pentru trei eliminări personale, timp de odihnă solicitat de Andrei Josep antrenorul campioanei. Cu doi oameni în plus în bazin, Steaua măreşte diferenţa 8-4. Şi Mihnea Chioveanu este descalificat pentru trei greşeli personale. Diferenţa creşte după ce Delgado aruncă în bară, mingea în loveşte pe Pijetlovic şi ricoşează în plasă 9-4. Ultimul sfert a fost la dispoziţia steliştilor, Delgado a înscris din nou 10-4. Mihnea Gheorghe reduce din diferenţă pentru echipa bihoreană 10-5. Acesta a fost scorul final.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)