Campioana dornica sa joace cu multa incredere pe terenul rivalei din Cluj

0
Posted April 27, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascheConducerea U-BT Cluj-Napoca a informat clubul nostru cu privire la faptul că suporterii CSM CSU Oradea vor fi amplasați în sectorul de tribună A10. Acesta este blocat vânzării generale, biletele urmând să fie ridicate de către reprezentantul suporterilor echipei noastre în ziua Meciurilor 1 și 2.

Prin urmare, conducerea CSM Oradea face apel la suporterii orădeni care doresc să participe la Meciul 1 (marți, 02.05, ora 19) și/sau Meciul 2 (joi, 04.05, ora 19) să-și facă cunoscută intenția de a participa prin rezervarea biletelor la numărul de telefon 0749874806 (persoana de contact Anca Tirla).

Există un număr de 80 bilete/meci acordate de clubul organizator suporterilor orădeni. Dacă va fi necesar, numărul acestora se va suplimenta.

Campioana are nevoie de încredere în cele două jocuri, în care în mod normal nu există o favorită. Deşi gazdepe pe hârtie sunt mai valoroşi la toate capitolele, un astfel de duel, care se poate întinde pe parcursul a 200 minute ar putea face ca Oradea să fie din nou la un singur pas de titlul de campioană. Presiunea e pe echipa gazdă, obligată să câştige ambele jocuri, dar şi atunci nu e nimic pierdut. Chiar şi un meci decisiv la Cluj le-ar conveni bihorenilor care sunt superbi în ceea ce priveşte o abordare pentru un joc de totul sau nimic.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)