EXCLUSIV: Virgil Preda este unul dintre vicepresedintii FR Atletism!!!

1
Posted April 21, 2017 by Lucian Popa in Atletism

virgilPoate cel mai valoros antrenor în sportul bihorean şi 100% cel mai important antrenor al atletismului din Bihor a reuşit să-şi îndeplinească unul dintre principalele obiectve personale. Virgil Preda (foto alături de Cornelia Deiac), şlefuitorul de talente de la LPS Bihorul, antrenor şi la CSU Oradea şi cel care a are o carieră de invidiat, şi-a propus şi totodată a reuşit să devină unul dintre cei patru vicepreşdinţi ai Federaţiei Române de Atletism.

Antrenorul campioanei mondiale la juniori mari Ligia Grozav, antrenor al unuei medaliate cu bronz la Campionatele Mondiale de juniori III şi anume Cornelia Deiac, şi antrenorul cu cele mai multe titluri naţioanle la toate categoriile de vârstă copii, juniori, tineret şi seniori din Bihor a ajuns acum să ia unele decizii importante pentru viitorul atletismului românesc.

“Când stau să mă gândesc că am ajuns la ediţia jubiliară a XX-a a Galei Atletismului Bihorean totuşi au făcut ceva pentru atletismul de la noi. Ca şi membru în Biroul Federal nu prea pot să mă laud cu mari realizări, pentru că nu ai putere. Am sperat ca noul preşedinte să mă ajute, să-mi mărească sala de la Universitate să am un elan mai mare pentru sectorul de lungime. M-a minţit şi nu s-a mai realizat acel proiect. Am ajuns la concluzia că pentru mine, este un ultim test. Îmi vor depune candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al FRA. Acum o să vad dacă am şi merit susţinerea colegilor. Am realizat multe pentru judeţul Bihor, sunt un patriot şi aşa o să şi mor. Cred că pot face în continuare ceva pentru atletismul din ţara noastră” avea să spună înainte de alegeri Virgil Preda.

Noul preşedinte al FR Atetism este Florin Florea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    pasztai zoltan prof univ dr Univeristatea din Oradea

    Bravo Domnule profesor , Bravo Virgil ! felicitari ,,,continua ca numai asa se poate …”” lupta cu morile de vant “” …mai ales cu acesti alt tip de oameni din Bucuresti !!

Adauga un comentariu


(obligatoriu)