Invingatorii au dominat meciul la toate capitolele. CSM U Oradea – BCM U Pitesti 104-65

1
Posted April 1, 2017 by Lucian Popa in Baschet

bascEtapa a IX-a a turneului 1-6 al Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM U Oradea campioana naţională a reuşit un succes mai mult decât concludent cu scorul de 104-65 (28-18, 26-24, 25-11, 25-12) în compania celor de la BCM U Piteşti.

După primele minute echilibrate, gruparea bihoreană şi-a luat în serios rolul de favorită. Roş-albaştrii au avut o mică sincopă în al doiea sfert, când adversarul a venit doar la o singură posesie, dar Cristian Achim printr-un time-aut a gestionat bine situaţia.

După pauză Oradea a făcut o demonsraţie de forţă în faţa unui adversar care a cedat în special fizic şi psihic. Gazdele şi-au permis luxul să de-a minute, tuturor jucătorilor, şi mai ales cel mai important au marcat toţi jucătorii trecuţi pe foaia de joc.

Campioana avea nevoie de un astfel de succes pentru o stare pozitivă în perspectiva jocului de miercuri 5 aprilie de la Sibiu.

Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Denison 18 puncte, Barnette 17, M. Zen0 16 de la învingători, respectiv Mladenovic 14, Gabric şi Hunter câte 11 fiecare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    un bihorean

    Felicitari baietilor!

    in alta ordine de idei, nu stiti cat a fost Unirea Bratca-FC Bihor?
    si daca aveti vreo idee despre planurile CSM de a avea o echipa de seniori? vor si palmaresul FC Bihor? e ceva serios sau nu?

Adauga un comentariu


(obligatoriu)