Nu-si regasesc ritmul din sezoanele precedente. Osorhei – Zalau 0-1

0
Posted April 28, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

osorheiCS Oșorhei și FC Zalău s-au întâlinit vineri, 28 aprilie pe Stadionul Comunal din Alparea, într-o partidă ce a contat pentru etapa 25 din Liga 3. În tot meciul au fost consemnate două ocazii. La una dintre ele, Zalăul a reușit să înscrie unicul gol al meciului, prin Tăbârță, oaspeţii reuşind în final să se impună cu scorul de 1-0.
Lui Gheorghe Silaghi nu i-a fost greu să aleagă jucătorii din lot pentru acest joc. Pur și simplu i-a luat pe toți cei 16 valizi, plus Răzvan Pop, trecut pe listă doar ca să fie la număr. De partea cealaltă FC Zalău a aliniat o echipă formată din 10 jucători de câmp, niciunul sub 1,85m! Portarul Andrei Pop, la 16 ani, a fost tituarizat de Olariu.
Prima repriză a fost una destul de alertă, dar numai între cele două careuri. Exceptând un șut anemic la poarta sălăjeană, n-a fost consemnată nicio ocazie de gol. De altfel abia în minutul 11 al părții secunde a fost consemnată și prima ocazie a meciului care a reprezentat și primul gol. Tăbârță a preluat în careu, și a șutat pe lângă Hyged, pe mijlocul porții. (0-1). Cum un necaz nu vine niciodată singur ”decarul” Sergiu Ban este accidentat serios și e înlocuit. La cinci minute distanță Lorincz e luat cu fulgi cu tot de fostul său coleg, Boka. Căpitanul bihorenilor rămâne pe teren dar nu poate călca pe picor. Spre final este înlocuit. Se va alătura și el infirmeriei formată din Ban, Hava și Răzvan Pop.
Alex Pop reia cu capul dar Hyged prinde, la a doua ocazie a meciului. În prelungiri CS Oșorhei a avut două atacuri serioase dar, de fiecare dată, băieții din Oșorhei au ezitat să șuteze la poartă din 16 metri.
CS Oșorhei: Săvescu – Cornea, Gal, Mintaș (77 Moskola), Lorincz (85 Tenche)– Haș, Buz – Bercea (56 Vali Petricău), Gergely, Ban (63 Coriolan Chiș) – Șumălan. Antrenor: Gheorghe Silaghi.
FC Zalău: Andrei Pop – Turda, Mateiciuc, Celea, Țârlea – Hosu, Bucur, Coți, Ungurianu – Alex Pop, Tăbârță (70 Todea). Antrenor: Costică Olariu


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)