O simpla formalitate, castigatoarea trofeului este deja stiuta

0
Posted April 3, 2017 by Lucian Popa in Polo

afisCSM Digi Oradea se deplasează la Budapesta pentru manșa a 2-a a finalei LEN EuroCup – ediția 2016/17. Vicecampioana în exercițiu a României, de nouă ori campioană națională, dispută jocul revanșă în dubla cu Ferencvaros Budapesta. Meciul se dispută miercuri (05.04), cu începere la ora 19:00, fiind transmis în direct la DigiSport 3.

După multiple performanțe memorabile pe plan intern, respectiv prezențe în grupele Champions League și repette aventuri curajoase pe plan internațional, CSM Digi Oradea a izbutit să se califice într-o finală continentală. Este unul dintre cele mai mari rezultate obținute vreodată în sportul orădean, aventura extraordinară a elevilor lui Kalman Kadar urmând să se încheie la mijlocul acestei săptămâni.

Confruntarea directă din tur, desfășurată în urmă cu două săptămâni la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, a fost adjudecată de oaspeție. Rezultatul final a fost de 12-6.

În tur, la Oradea, maghiarii au controlat jocul marcând primele trei goluri. Ferencvaros a menținut un avantaj de trei lungimi până în cea de-a 2-a jumătate, pentru ca pe final să-și dubleze avantajul. Stefan Mitrovic a punctat de trei ori pentru învingători. În replică, Mihnea Gheorghe a marcat de două ori pentru CSM.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)