Primesti direct cartonas rosu, esti suspendat doar o etapa

0
Posted April 25, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

sergioS-a anunţat sentinţa pentru cartonaşul roşu primit de Sergio Ramos în El Clasico, după atacul criminal la Leo Messi. Întrucât în raport nu s-a scris nimic despre reacţiile ironice ale căpitanului lui Real Madrid după eliminare, a fost luat în discuţie doar faultul comis de acesta, care putea fi sancţionat, conform regulamentului, în funcţie de gradul de violenţă, cu una până la trei etape. Comisia a considerat că faultul lui Ramos nu a fost unul foarte violent, Messi căzând după ce a fost dezechilibrat cu braţul. Prin urmare, Sergio Ramos va sta doar o etapă, în meciul de miercuri seară de la La Coruna.

Sergio Ramos și-a ieșit din minți în momentul în care arbitrul i-a arătat cartonașul roșu pentru atacul cu ambele picioare asupra lui Leo Messi. Căpitanul lui Real Madrid a văzut roșu direct, conducătorul jocului considerând că a fost vorba de un atac intenționat, cu scopul de a scoate din joc pe cel mai bun fotbalist al oaspeților. A fost, oarecum, o decizie reparatorie pentru faptul că în primele minute ale partidei centralul nu a observat, sau s-a făcut că nu vede, cumplita lovitură aplicată cu cotul de către brazilianul Marcelo direct în gura lui Messi, o lovitură atât de dură, încât în afara celui agresat, căruia îi curgea sânge din gură, și el a cerut ajutor medicului, pentru că îl durea cotul!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 Comentarii



Fii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)