CSM Digi Oradea, la o singura victorie de finala Superligii nationale

0
Posted April 1, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloÎn cadrul primul meci din semifinalele Superligii Naţionale de polo pe apă masculin, CSM Digi Oradea a trecut cu scorul de 8-5 (3-2, 0-2, 3-1, 1-0) de Dinamo Bucureşti, sâmbătă 1 aprilie la Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea. Ramiro Georgescu 2 goluri, Asanovic, Chioveanu 2, Tibi Negrean 2, unu din lovitură de la 5 metri şi Szabo au fost marcatorii vicecampioanei naţionale.

Duminică însă, în partida a doua, jocul a fost foarte echilibrat. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, 1-1, cum s-a întâmplat şi cu cel de-al doilea, 2-2. Astfel, în pauza mare s-a intrat cu scorul de 3-3. Jumătatea secundă a meciului a adus mult mai multe goluri, dar sfertul III tot egal s-a încheiat, 3-3, astfel că în ultima pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 6-6.
Ultimle opt minute au început bine pentru orădeni, care au marcat de două ori, prin Tiberiu Negrean şi au dus scorul la 8-6. Dinamoviştii au redus diferenţa la un gol, după ce a înscris Alexandru Matei, dar Bogdan Remeş a refăcut diferenţa de două goluri pentru CSM Digi. Tudor Fulea a înscris apoi pentru 9-8, dar acelaşi Tiberiu Negrean a marcat al şaselea său gol în acest joc şi al zecelea pentru bihoreni. Scorul final a fost stabilit însă de Tudor Fulea, iar jocul s-a încheiat cu victoria la limită a CSM Digi, care a dus raportul întâlnirilor directe la 2-0 pentru ea.
“Nu a fost aşa cum ne-am dorit, am fi vrut un meci mult mai uşor, n-a fost să fie aşa. Dinamoviştii au jucat cu o dorinţă mult mai mare decât noi. Aş vrea să pun asta pe seama multor meciuri pe care le-am avut deja în sezonul acesta, iar băieţii mei sunt obosiţi un pic, mai mult psihic, dar cred că şi accidentările din ultima perioadă au un cuvânt de spus în situaţia aceasta. Oricum am avut un meci foarte dificil, sper ca ultimul meci să fie cel de-al treilea din semifinală, cel de la Bucureşti, de peste două săptămâni”, a declarat antrenorul orădean, Kadar Kalman.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)