Remiza dupa o repriza secunda mult mai buna pentru gazde

0
Posted April 1, 2017 by Lucian Popa in Handbal

handEchipa de handbal masculin CSM Oradea a remizat în confruntarea cu Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 20-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2016/17. Penultimul meci susținut pe teren propriu în actuala ediție de campionat pentru formația antrenată de Sebastian Tudor a reprezentat un festival de reușite de ambele părți.

Rezultatul final a fost de 40-40. Oaspeții au jucat mai bine pe parcursul primelor 30 minute de joc, desprinzându-se la 21-17 pe tabela de marcaj.

În repriza secundă lucrurile au avut o altă desfășurare. CSM-ul a alergat după adversar în primele 15 minute, reușind să anuleze deficitul. După mai multe situații de egalitate, amfitrionii au trecut la conducere și păreau să se desprindă în învingători, punând mai multe goluri între ei și olteni.

Formația vizitatoare nu a renunțat, egalând la 39. A urmat un gol pentru CSM Oradea cu zece secunde înainte de final, însă imediat după repunere un jucător al gazdelor a fost eliminat și s-a dictat lovitură de pedeapsă. Una pe care Craiova a fructificat-o, stabilind rezultatul final.

Este cel de-al 3-lea rezultat de egalitate înregistrat de handbaliști în actuala ediție de campionat. CSM-ul are 13 victorii și două înfrângeri. Cu 42 puncte acumulate, Oradea se menține pe locul al 2-lea în clasamentul general.

În etapa 21, CSM Oradea va sta. Următorul meci al bihorenilor este programat pentru 12 aprilie, în deplasare, cu CNE Sighișoara. Acest joc face parte din programul etapei a 22-a.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)