Sebastian Tudor: “Un egal cat o victorie pentru noi”

0
Posted April 2, 2017 by Lucian Popa in Handbal

sebiAntrenorul orădean Sebastian Tudor (foto) nu a fost mulțumit de prestația elevilor săi, după egalul 27-27 cu CS Universitatea Craiova, dar totuși apreciază punctul cucerit. „După cum a decurs jocul de la bun început, pot să spun că acest egal este cât o victorie. Este un punct mare pentru noi, având în vedere că astăzi poarta n-a apărat absolut nicio minge, nici Dragoș Nedelcu, nici George Duma. Nu putem să stăm în unu-doi jucători doar. Am revenit practic de la patru goluri, la pauză și ne-am dus noi la patru goluri pe final. Bineînțeles că greșelile ne-au costat. În ultimele 30 de secunde nu ai voie să faultezi să faci fault grosolan sau se te interpui pe traiectoria mingi, pe repunere, iar cum pivotul nostru Chiș, a intrat pe traiectoria mingi la repunerea de la portar, s-a dictat 7 metri. N-am mai avut timp după aceea să dăm golul victoriei, dar pot să spun că, după cum a decurs meciul, este un egal cât o victorie”, a declarat, la sfârșitul partidei, tehnicianul orădean Sebastian Tudor.
Principalul marcator de la bihoreni a fost Cosmin Liberț, cu 11 goluri. L-a urmat Georgel Haiduc, cu 10 reușite, Elvis Acsinia și Alexandru Pop, cu câte 5 goluri. Adrian Mihăilescu, Petru Stroe și Raul Chiș au înscris și ei de câte trei ori.
De la craioveni, Vasile Luntraru a marcat de 8 ori, Gabriel Ciorogaru, de 6 ori, iar Alexandru Ion și Ioan Zarițchi au reușit câte 5 goluri.
De notat că este cel de-al treilea rezultat de egalitate înregistrat de handbaliștii orădeni în actuala ediție de campionat. CSM are 13 victorii și două înfrângeri. Cu 42 puncte acumulate, Oradea se menține pe locul al II-lea în clasamentul general.
În etapa viitoare, cea cu numărul 21, CSM Oradea va sta. Următorul meci al bihorenilor va avea loc însă, în deplasare, cu CNE Sighișoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)