Succes pentru nationala de polo in fata Germaniei

0
Posted April 11, 2017 by Lucian Popa in Polo

poloNaţionala de polo a României a învins marţi, pe teren propriu, reprezentativa Germaniei, cu scorul de 9-7, în ultimul meci din grupa A a preliminariilor europene din Liga Mondială. În tur, Germania a câştigat cu scorul de 14-13, după executarea loviturilor de departajare.

România a obţinut a doua victorie în grupă datorită golurilor marcate de Cosmin Radu (3), Alexandru Ghiban şi Tiberiu Negrean (câte două), Dimitri Goanţă şi Andrei Prioteasa.

În cealaltă partidă din grupă, Serbia a învins Slovacia, cu scorul de 11-2.

În clasamentul final, Serbia a ocupat primul loc, cu 18 puncte, urmată de Slovacia. România s-a clasat pe locul al treilea, cu 7 puncte, iar Germania a fost ultima, cu 4 puncte.

În partidele anterioare, România a obţinut următoarele rezultate: 8-19 şi 4-9 cu campioana olimpică Serbia, 12-10 şi 5-6 cu Slovacia şi 13-14 cu Germania.

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe europene se va alătura la turneul final altor patru formaţii câştigătoare în turnee preliminare de pe alte continente, a opta echipă participantă fiind Rusia, având în vedere că Moscova va fi gazdă, între 20 şi 25 iunie.

În 2016, Liga Mondială a fost câştigată de Serbia, iar pe podium au mai urcat SUA şi Grecia.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)