Succes scontat in fata unei echipe mult mai tinere si neexperimentate

0
Posted April 27, 2017 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

003Joi 27 aprilie, secţia de handbal feminin a CSU CSM Oradea a obținut a noua victorie în liga secundă de handbal feminin după ce a învins cu 34-26 pe Dacia Mioveni.

La Arena Antonio Alexe, CSU CSM Oradea a condus cu 4-3 după care oaspetele au avut întâietate pe tabelă: 4-7, 6-9, 13-16. Finalul de primă repriză a fost al gazdelor, care au marcat de patru ori consecutiv pentru a avea un gol avantaj la finele primei reprize: 17-16.

Partea secundă a avut un singur moment de cumpănă pentru gazde, conduse o singură dată: 21-22, după care s-au dus la 24-22. De la 25-24 s-a rupt echilibrul. Un ultim sfert de oră perfect pentru echipa condusă de Doina Ardelean care a marcat de șase ori consecutiv: 31-24 pentru a câștiga cu 34-26.

Nu trebuiau să se facă de ruşine cei doi arbitrii care au oficiat pro Oradea deşi echipa era o clasă peste adversare. În niciun caz nu ajută pe nimeni acest aspect, iar pe viitor ar trebui exclus definitiv de la orice meci oficial.

*Un singur portar a avut la dispoziție Doina Ardelean, pe Crina Pintea (care face handbal de numai opt luni, este junioară și nu a apărat niciun meci la junioare!). Pintea a avut câteva parade de excepție, în momentele cheie ale jocului.

*Edina Somogyi, portarul echipei orădene, a fost trecută pe foaia de joc, a luat loc pe bancă, dar se deplasează cu ajutorul unor cârje.

*Nouă aruncări transformate, din nouă, procentaj 100% au avut orădencele de la 7 metri. Oaspetele au beneficiat de cinci aruncări transformând patru (plus o transversală).

*Oaspetele reprezintă practic echipa de junioare I care s-a calificat la turneul final al Campionatului Național fără să piardă niciun joc.

CSM CSU Oradea – Dacia Mioveni 34-26 (17-16)

CSU CSM Oradea: Crina Pintea – Binca Mîrcă 2, Irina Munteanu 1, Dana Verzea 2, Mădălina Pantea 2, Eliza Hlincă 6, Cornelia Vrabie 2, Ligia Puț 1, Vali Motogna 2, Georgiana Codrea 10, Ana Maria Hercuț, Geta Diniș Vârtic 6. Antrenor: Doina Ardelean.

Dacia Mioveni: Ancuța Moroianu, Angelica Dimache, Ioana Mirică – Geanina Nițu 1, Ioana Stăncescu 1, Ioana Dobre, Ana Ciontoiu 8, Andrea Iordache 4, Emilia Ciontoiu 8, Flornetina Crăița 1, Alexandra Dumitrașcu 2, Luminița Udrea, Adriana Cîrstea 1, Nicoleta Deaconu 1. Antrenori: Daniel Gheorghe și Georgios Macri.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)