Ungur Giulia si Mezosi Petra, campioane nationale de copii

1
Posted April 4, 2017 by Lucian Popa in Atletism

florinaÎn urmă cu câteva zile la Bucureşti s-a desfăşurat o nouă ediţie a Campionatului Naţional de atletism pentru copii 1, 2 şi 3, etapa finală. Judeţul Bihor a fost reprezentat de atleţi de la LPS Bihorul Oradea (antrenori Robert Olah şi Florin Fărcuţ) şi CN Samuil Vulcan Beius (antrenor Dărăban Adrian).

Surprinzător la ediţia din acest an au participat un număr foarte mare de copii şi anume 1 009, dintre care 449 la masculin şi 560 la feminin. Aceştia sunt legitimaţi la 110 cluburi de profil din ţară.

Cele mai bune rezultate le-au obţinut Ungur Giulia (foto pe podium), campionă naţională la biathlon 2, cu 648 puncte, şi Mezosi Petra şi ea, de asemenea camlioană naţională la biathlon 1 cu 624 puncte. Ambele sportive au concurat la copii 3.

La copii 2, Robert Olah, băiatul antrenorului cu acelaşi nume s-a situat în final pe locul 6 la 50 m, cu performanţa de 9,33 sec. În fine, la copii 1, Daiana Iljes a ocpuat în final locul şapte în proba de 200 m, cu timpul de 28,18, pentru ca Alexandra Bărcui să termine pe locul 9 proba de 1 500 m cu timpul de 5 min, 19 sec.

Todea Denis (Şcoala Gimnazială Nucet, prof Jurjiu Marcel) avea să ocupe locul 3 la triathlon copii 1, cu 1143 puncte. Gherman Adrian a încheiat competiţia pe locul 8.
O altă remarcată a fost Szatmari Boglarka, loc 3 la triathlon copii 2, cu 1280 puncte. Ea este elevă la Școala Gimnazială Finiș profesor educaţie fizică Halasz Francisc.

 

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    Dani

    Felicitari campioanelor si antrenorilor

Adauga un comentariu


(obligatoriu)