Viorel Rus: “Am ramas acelasi antrenor cum am fost si ca sportiv”

0
Posted April 19, 2017 by Lucian Popa in Polo

Viorel RusViorel Rus (foto), maestru emerit al sportului, antrenor emerit si fost selectioner al echipei nationale de Polo a Romaniei, a fost prezent in studioul Sport Total FM, in cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

„Am facut trei Olimpiade ca sportiv, trei Campionate Mondiale si patru europene. Am facut tot ce a fost posibil sa ne ridicam mereu la un nivel cat se poate de sus. Meritul din acea perioada a fost al jucatorilor si al antrenorilor.

Spre deosebire de cei din ziua de azi care viseaza intai bani, noi jucam aproape gratis, stateam foarte mult in cantonament, era o pregatire continua. Jucam cu un slip un an intreg. In acea perioada, parca era mai multa seriozitate si antrenorii tineau mai mult sa nu piarda jucatorii si sa aiba rezultate.

Am ramas acelasi antrenor, cum eram si ca sportiv, cu aceeasi dedicatie.

Am antrenat in Italia timp de noua ani, unde am acumulat o experienta destul de buna.

Cel mai mare rezultat al meu ca antrenor a fost ca am reusit sa calific echipa nationala la Atlanta.

Dupa ce au avut loc noile alegeri pentru sefia Federatiei, am primit un mail prin care am fost destituit din functia de antrenor al echipei nationala. Dupa ce i-am actionat in judecata, mi s-a spus ca eu nu am fost demis si ca am lipsit nemotivat de la munca”, a declarat Viorel Rus.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)