Antoine Griezmann spre Manchester United

0
Posted May 30, 2017 by Lucian Popa in Fotbal

griezmannZvonurile privind o plecare a lui Antoine Griezmann (foto) de la Atletico Madrid se intensifică. Jurnalistul spaniol de la Cope, Antonio Ruiz, a anunțat că atacantul francez le-a transmis celor din conducerea echipei antrenate de Diego Simeone că ar vrea să plece de la echipă. Griezmann este dorit cu orice preţ de Manchester United.
Griezmann este dorit insistent la Manchester United de către Mourinho, acesta fiind principala ţintă pentru “The Special One” în această perioadă de mercato. Atacantul de 26 de ani are o clauză de reziliere a contractului cu madrilenii în valoare de 100 de milioane de euro, pe care englezii se gândesc să o achite.

De altfel, atacantul este așteptat la United și de către coechipierul său de la naționala Franței, Paul Pogba, care imediat după finala Europa League, câștigată în fața celor de la Ajax a intrat în direct pe contul său de instagram și a imitat dansul pe care-l face Griezmann după ce marchează. Pogba a fost auzit zicând ”Griezmann nu este încă aici”. Filmulețul a fost apreciat inclusiv de atacant.

La rândul său, Griezmann a lăsat și el de înțeles, în această săptămână, că ar putea ajunge la Manchester United. ”Viitorul meu va fi decis în două săptămâni”, a spus acesta într-o emisiune difuzată săptămâna trecută de un post de televiziune din Franța. Întrebat care sunt șansele, pe o scară de la 1 la 10, ca el să ajungă pe Old Trafford în această vară, acesta a răspuns ”6”.

Griezmann a fost


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)