Cristian Achim: “A lipsit motivatia”

0
Posted May 19, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a vorbit despre eșecul suferit în Meciul 1 al finalei mici din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii au pierdut la Sibiu, scor 63-69.

“Este un duel între două echipe dezamăgite, cu a noastră un pic mai mult. Prin urmare a lipsit și motivația. Am încercat să ne focusăm, dar așa cum s-a văzut în modul nostru de exprimare în teren, nu am reușit. Mă refer la noi.

E foarte complicat să găsim motivație pentru a juca această finală mică. Țintim la locul 1, iar din momentul în care nu mai putem să îl obținem lucrurile au devenit mai complicate pe parte de motivare. Vom încerca să ne revanșăm față de suporterii noștri la meciul 2, care de altfel va fi și ultimul pe teren propriu în acest sezon.

A fost un meci echilibrat, lucru care probabil a ținut publicul în priză. Însă așa cum am spus, trebuie să admitem că nivelul jocului pe care noi l-am dezvoltat în acest meci a fost scăzut.

Zeno nu a jucat ca urmare a unei accidentări ușoare. El a rămas acasă. Țîbîrnă a încercat să joace în prima repriză, dar nu a putut. El s-a confruntat cu o problemă de sănătate, stomacală.” Într-o altă ordine de idei, patru jucători de la CSM CSU Oradea au fost convocați la echipa națională de baschet masculin a României pentru startul pregătirilor EuroBasket 2017. Aceasta a fost programată pentru data de 13 iunie anul curent.

Cei patru jucători invitați la echipa națională sunt Andrei Mandache, Cătălin Petrișor, Titus Nicoară și Bogdan Țîbîrnă.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)