Cristian Achim: “Evident suntem extrem de dezamagiti”

0
Posted May 14, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim (foto), antrenorul CSM CSU Oradea, a vorbit despre înfrângerea suferită în Meciul 5 al semifinalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, scor 78-84, în fieful echipei U-BT Cluj-Napoca.

“S-au duelat două echipe foarte, foarte bune. A fost un spectacol baschetbalistic deosebit, pe care cred că l-a gustat toată lumea pasionată de această disciplină. Așa cum mi-a spus Mihai Silvășan la finalul meciului, au fost niște încleștări ieșite din comun. Felicit Clujul pentru victorie și calificare în finală.

Evident suntem extrem de dezamăgiți. E normal să fie așa, întrucât am ratat calificarea în finala campionatului după o serie de meciuri în care consider că am evoluat foarte bine. Îmi pare rău că nu am câștigat un meci la Cluj. Nu mă refer neapărat la meciul 5 pentru că noi am jucat bine și în primele două meciuri ale acestei serii.

Eu cred că până la urmă nu e întâmplător că fiecare și-a câștigat meciurile de pe teren propriu. Probabil, dacă noi am fi beneficiat de avantajul terenului propriu, cred că ne-am fi impus. Este evident că ambele echipe au un suport extraordinar din partea propriilor fani. Ajunge să ne uităm la spectacolul din tribune consemnat la acest meci, dar în același timp întreaga serie s-a desfășurat în fața unor tribune neîncăpătoare, cu atmosferă de excepție oferită de iubitorii baschetului din aceste două orașe. Eu cred că atât Cluj, cât și Oradea, au oferit o imagine deosebit de pozitivă acestei discipline. Aș vrea să se consemneze acest lucru deoarece tot ceea ce facem noi este lipsit de importanță sau valoare dacă feedback-ul este negativ sau inexistent.”


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)