Cristian Achim: “Meciul patru va fi mai greu decat acesta”

0
Posted May 9, 2017 by Lucian Popa in Baschet

achimCristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a participat la conferința de presă ce a urmat Meciului 3 din seria cu U-BT Cluj-Napoca, scor 69-59.

Iată ce a declarat tehnicianul vâlcean la primul meci după aniversarea zilei de naștere:

“Nu sunt foarte multe de spus din partea mea. Nu am realizat nimic. Scopul nostru este să ducem seria înapoi la Cluj și să câștigăm acolo. Ne dorim foarte tare să câștigăm, am spus-o și cred că am și arătat-o. Am transmis în vestiar că nu avem pentru ce să ne bucurăm, iar miercuri ne așteaptă o nouă provocare deosebită.

Acesta este baschetul: marchezi 96 și pierzi, iar apoi marchezi 69 și câștigi. Diferența de această dată a făcut-o nivelul nostru de agresivitate. Să primești 59 puncte de la o echipă cum e Clujul mi se pare ceva ieșit din comun. Primul sfert al Meciului 3 a fost iarăși ieșit din comun. A semănat cu sfertul 4 din Meciul 1, dar a fost exact invers.

Publicul a fost fabulos, ca de obicei. El cântărește enorm. Îți dă puteri și încredere. Mulțumesc acestor oameni pentru felul în care ne încurajează.

Meciul 4 va fi mult mai greu decât acesta. Noi va trebui să fim la fel de agresivi în apărare. Asigur pe toată lumea că numai ușor nu va fi. Așa cum nimic nu este ușor în viață și în sport.”

Scorul general a devenit 2-1 pentru U-BT Cluj-Napoca.

Meciul 4 se dispută miercuri (10.05), ora 20:15, la Arena Antonio Alexe.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)