CS Tengo Salonta incepe bine noua editie a Interligii

0
Posted May 17, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

tengo victory 1Câștigătoare a ultimelor două ediții a Interligii la futnet, CS Tengo Salonta a debutat cu dreptul în noul sezon al competiției care s-a rebranduit și acum se numește European Futnet Club League.

Echipa bihoreană, condusă de către Sorean Vasile sr. a dominat autoritar prima rundă, care a avut loc la Hummenne, în Slovacia. Tengo nu a cedat nici un meci din partidele disputate. Ei au învins în grupă cu 3-0 pe NK Revuca și pe Szazhalombatta. Cu același scor s-au impus salontanii și în semifinala cu Kac Jednota Kosice. De asemenea, în finală, Tengo Salonta a dispus cu 3-0 de echipa gazdă, Laborec Hummenne. Echipa care a făcut deplasarea în Slovacia a fost compusă din: Georgel Bobiș, Sorean Vasile jr., Alex Sorean , Nagy Darius Nicolae și Bagosi István. ”A fost un turneu lung și obositor, dar am făcut față cu brio și am câștigat toate jocurile fără să pierdem vreun set, respectându-ne statutul. Urmează etapa găzduită la Salonta, la care sperăm să avem un public cât mai numeros, futnetul fiind un sport extrem de popular în oraș, dar și în județul Bihor” – a declarat Sorean Vasile sr., antrenorul formației Tengo.
Conform regulamentului, echipele dispută în ordine jocuri de dublu, simplu, triplu, dublu, și triplu, fiind declarată câștigătoare formația care obține trei victorii. Clasamentul primei etape: 1 – Tengo Salonta, 2 – Laborec Humene, 3 – KAC Kosice, 4 – Százhalombatta, 5 – Blokers Lods, 6 – Revuca.
Următoarea etapă a Interligii va avea loc la Salonta, în data de 24 iunie.

Cuplaj în campionat

Din cauza participării în liga internațională, salontanii și-au amânat jocurile din campionatul național organizat de Asociația Futnet România. Astfel, sâmbătă, 20 mai, la fabrica de Sport din Cluj-Napoca va avea loc un interesant cuplaj de partide. Începând cu ora 11.30, vor evolua Victory Cluj și Tengo Salonta juniori, urmând ca în în jurul orei 13.30, JSF Cluj va fi gazda confruntării cu Tengo Salonta. Deja, în această rundă, s-a disputat partida Simex Șimleul Silvaniei – CS Timișoara, scor general 4-1.
Toți iubitorii de futnet sunt asteptați la aceste partide, care anunță un spectacol delicios și total.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)