Cupa Oradea Snooker Open a ajuns la editia a V-a. 32 de sportivi la start

0
Posted May 4, 2017 by Lucian Popa in Altele sporturi

biliardÎn perioada 11-14 mai Clubul Sportiv Black & White Oradea organizează, a V-a ediţie a turneului internaţional de snooker dotat cu Cupa Oradea Snooker Open. Cristina Rapsigan managerul clubului şi Sorian Avram vicepreşedinte au susţinut o conferinţă de presă cu ocazia acestui eveniment.
Competiţia, la sediul clubului, situat pe strada Moţilor, nr. 2, aliniază la start 32 de sportivi, proveniţi din 6 oraşe (Oradea, Bucureşti, Cluj, Baia Mare, Arad, Budapesta,), meciurile urmând a se disputa pe cinci mese la standarde internaţionale.
Din Oradea sunt prezenţi la start patru concurenţi, Bogdan George, Hadrian Iacob, Andrei Nedelcu şi Cătălin Trif.
Principalul favorit al turneului sunt însă Rareş Sinca, cel care a triumfat şi anul trecut.
Cei 32 de concurenţi dintre care 8 capi de serie vor fi împărţiţi în opt grupe, joi şi vineri jucându-se meciurile din grupe, după sistemul 3/5, sau primul la trei. Sâmbătă se vor desfăşura faza eliminatorie a optimilor şi sferturilor de finală, pentru ca duminică să aibă loc semifinalele şi finala, după sistemul 4/7, sau primul la patru. Vor fi 63 de jocuri foarte interesante.

Valoarea totală a primiilor este undeva la 5 000 ron, dar bugetul turneului se apropie de 9 000 ron. Fiecare sportiv va plăti o taxă de 100 lei, iar câştigătorii vor intre în posesia unor frumoase trofee unicat.

“De fiecare dată numărul celor care doresc să participe este foarte mare, dar din motive organizatorice suntem nevoiţi să-i refuzăm pe unii, pentru că deocamdată nu putem să organizăm o competiţie mai mare de 32 de jucători. Pe viitor însă vom încerca să rezolvăm şi această problemă şi să mărim numărul jucătorilor la 40”, a declarat Sorin Avram, vicepreşedintele clubului orădean,.
Intrarea spectatorilor este liberă, în limita locurilor disponibile.
Toate meciurile vor beneficia de arbitraje şi vor putea fi urmărite şi live streaming pe site-ul clubului orădean, www.snookeroradea.ro.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)